Розклад руху приміських поїздів у Сокальському районі на час карантину

З 25 червня 2020 року Укрзалізниця відновила курсування приміських поїздів регіональної філії “Львівська залізниця” територією Львівської області, відповідно до рекомендації регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Львівської ОДА.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на прес-центр “Львівська залізниця”

З-поміж інших, поїзди курсують на приміських напрямках, що пролягають через Сокальський район та місто Червоноград: Львів – Сокаль / Сокаль – Львів.
Варто зазначити, що Львівська залізниця встановила на період карантину тимчасовий розклад руху поїздів



№6056 Львів – Сокаль
(відправлення зі Львова о 18:20 – прибуття до Сокаля о 20:55)


№6053 Сокаль – Львів
(відправлення з Сокаля о 04:50 – прибуття до Львова о 07:30)


“Звертаємо увагу пасажирів, що у зв’язку з несприятливою епідеміологічною ситуацією карантинні обмеження на території Львівської області не послаблено. Тому під час перебування на об’єктах інфраструктури, посадки в поїзд та безпосередньо в рухомому складі пасажири обов’язково повинні одягнути захисну маску чи респіратор, користуватися іншими засобами індивідуального захисту, а також суворо дотримуватися усіх рекомендацій МОЗ для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.” – повідомляє прес-центр “Львівська Залізниця”


Детальніше з розкладом руху поїздів на маршрутах прямування можна ознайомитися на офіційному сайті регіональної філії “Львівська залізниця”.