Під час застілля мати встромила сину ніж у груди: медики не встигли його врятувати (ФОТО)

В одному із сіл Гайсинського району 18-го травня поліцейські затримали 53-річну жінку, яка під час застілля зарізала свого 30-річного сина ножем.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, пише Твоя Львівщина.

Як розповідають у поліції, в селі Джуринці під час застілля у ході побутового конфлікту, жінка кухонним ножем зарізала сина.


Близько 15:30 в поліцію поступив виклик про вчинене самогубство.

Приїхавшим на виклик правоохоронцям, учасники застілля розповіли, що 30-річний чоловік встромив собі ніж у груди. Серед учасників застілля також була мати загиблого.

Однак, під час проведення першочергових слідчих дій, враховуючи характер поранення, правоохоронці запідозрили неладне – розповідає керівник Гайсинської поліції  Ігор Соломін. Їхні очікування підтвердились, невдовзі 53-річна жінка зізналась, що у ході побутового конфлікту, який виник між нею і сином, жінка встромила йому ножа в груди. Чоловік помер до приїзду медиків.

Правоохоронці затримали 53-річну жінку, її поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), за що передбачено до 15 років позбавлення волі.