Під час відпочинку втопився 4-річний хлопчик: купався з братиком, сестричкою та мамою

Мама відволіклася на інших дітей, а хлопчик тим часом пішов під воду.

У Одеській області під час відпочинку на воді на Піщаній косі втопилася дитина. 4-річний хлопчик загинув під час купання із родиною.

Про це повідомляють у пресслужбі Нацполіції Одеської області.

Подія сталася вчора, 10 серпня, на 53-му кілометрі Піщаної коси Чорного моря. Туди на відпочинок приїхала багатодітна родина з Ізмаїльського району.

4-річний хлопчик захлинувся, коли купався з братиком, сестричкою та 29-річною мамою. Жінка на деякий час відволіклася на двох інших дітей, які перебували на березі з чоловіком. Потім вона побачила сина непритомним і негайно дістала з води. Медики, які прибули на виклик, констатували смерть хлопчика.

“Відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 п.2 ст.115 Кримінального кодексу України з приміткою “нещасний випадок”. Проводиться досудове розслідування”, – розповідають у поліції.

Правоохоронці звернулися до громадян з проханням пильнувати дітей під час відпочинку на воді, користуватися жилетами,не запливати далеко від берега та у разі виникнення надзвичайної ситуації негайно викликати рятувальників (101), поліцейських (102) та медиків (103).