Притягнули до відповідальності: на Львівщині п’яний водій в’їхав у стіну будівлі

У неділю, 19 грудня, о 20:30 год. на автодорозі “Куровичі – Рогатин” в селі Мерещів Львівського району сталась дорожньо-транспортна пригода.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області.


Як було встановлено правоохоронцями, водій автомобіля “Пежо”, 30-річний львів’янин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого з’їхав з дороги, пошкодив паркан  та в’їхав у будівлю.

Внаслідок події ніхто не постраждав.


На правопорушника, у крові якого було виявлено 1,44 проміле алкоголю, співробітники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 склали два адмінпротоколи: за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення та ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Максимальне покарання, що загрожує водію – штраф у розмірі шестиста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.