Потяг відрізав чоловіку обидві ноги, коли він передавав пакунок синові

На Рівненщині чоловік потрапив під потяг, йому відрізало обидві ноги. Як повідомили у Центрі екстреної меддопомоги, це сталось у місті Здолбунів, коли чоловік хотів передати синові пакунок.

Що розповіли у “швидкій”

Медиків викликали на місце події у суботу, 3 квітня, близько сьомої вечора. Бригаду повідомили, що чоловік потрапив під потяг.

“Як розповів сам потерпілий, він чекав на пероні, під час руху потяга він вирішив закинути синові передачу, перечепився і впав. Йому відрізало повністю праву ногу і частково ліву”, – розповів завідувач відділу Єдиної оперативної диспетчерської “екстренки” Олександр Рудик.

‍Медик додав, що під час огляду 47-річний чоловік був у свідомості. Йому надали допомогу на місці та транспортували до обласної клінічної лікарні.

Що кажуть у поліції

У пресслужбі поліції області зазначили, що першими на місці події опинились поліцейські, які повертались із виклику. Коли вони чекали на залізничному переїзді, до них підбігла сполохана жінка та пояснила, що чоловік потрапив під потяг.

“Лейтенант Роман Демченко та сержант Дмитро Сощук кинулись до потерпілого. Чоловікові одразу наклали на обидві ноги джгути, щоб спинити кровотечу. Потому інспектори допомагали медикам, коли ті ставили крапельниці та робили уколи”, – каже речниця поліції області Марія Юстицька.

Пресофіцерка додала, що правоохоронці віднесли травмованого до “швидкої” і супроводили їх до обласної лікарні. Чоловіка із травматичним шоком ушпиталили в реанімацію.

Що ж сталось на пероні

У поліції уточнили: житель Здовбиці прийшов до потяга, у якому в зону ООС їхав його син. Чоловік встиг закинути пакунок, який хотів передати, але не втримався та впав під останній вагон.

Пресофіцерка додала, що старший син цього ж чоловіка нещодавно повернувся із передової.

Що ж до події, то за цим фактом поліція проводить розслідування щодо порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту.