Пожежа у Львові: рятувальники повідомили подробиці (фото)

08 червня о 17:08 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м.Львові на вул. Трильовського, 28 на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в одній із квартир.

Фото: Варта1

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

До місця події було направлено рятувальників 29-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів з вікна квартири вибивався дим. Вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з ліквідації займання та порятунку людей.

Вогнеборці за допомогою рятувального пристрою вивели на свіже повітря чоловіка з сусідньої квартири. Також аби гарантувати безпеку людям з верхніх поверхів вивели 10 мешканців будинку, з них 2 дітей.

О 17:26 пожежу локалізовано та о 17.33 ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі отримала опіки лівої кісті та обох нижніх кінцівок I-II ступеня 7% дівчина, 2006 року народження, яка намагалась самостійно ліквідувати займання. Постраждалу було госпіталізовано у КНП «8-у міську клінічну лікарню м. Львова».

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м, пошкоджено міжкімнатні двері на площі 1 кв.м, віконну раму на площі 1 кв.м, облицювання стін на площі 20 кв.м.

Врятовано: 1 особу, виведено 10 осіб з них 2 дітей.

До ліквідації пожежі залучалось 14 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.