Поблизу Львова внаслідок наїзду потяга травмований 22-річний чоловік (фото)

У неділю, 12 вересня, близько 00:30 год. до поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу селища Брюховичі стався наїзд потяга на людину.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1. Як встановили правоохоронці, на перегоні  Рясне-2 – Дубляни, поблизу селища Брюховичі, товарний потяг скоїв наїзд на 22-річного місцевого мешканця, який перебував на коліях.

Внаслідок події чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімаційне відділення. Встановлено, що на момент наїзду потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння. 


Світлина – Поліція Львівської області

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Досудове розслідування триває.


Правоохоронці вкотре нагадують: будьте максимально уважними та обережними, перебуваючи поблизу залізничних колій та на залізничних станціях. Переходячи залізничні колії, користуйтеся спеціально передбаченими для цього переходами, пішохідними мостами, тунелями. Якщо їх нема, слід переходити залізничні колії у місцях, обладнаних спеціальними настилами, біля яких встановлені знаки “Перехід через колії”. Перед тим, як перейти колію, переконайтеся у відсутності потяга.

Пам’ятайте, залізниця – зона підвищеної небезпеки. Бережіть своє життя!