Персонал санаторію “Нові Санжари” вивезли з об’єкту

З санаторію “Нові Санжари”, куди прибули евакуйовані з Ухані, вивезли персонал. Про це повідомляє Твоя Україна з посиланням на портал Кабміну.

“Ніхто з персоналу не буде контактувати з розміщеними в обсервації особами. У складі групи, яка буде розміщена в обсервації, є і лікарі, і медперсонал, і технічні фахівці для забезпечення належного перебування і безпеки людей. Всі евакуйовані громадяни, екіпаж і супроводжуючі особи розміщені в індивідуальних приміщеннях”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що кілька десятків жителів Новосанжарської і сусідньої Лелюхівскої громад зібралися біля медичного центру, дізнавшись про те, що евакуйованих з Китаю громадян везуть в санаторій “Нові Санжари”. В’їзди до населених пунктів заблокували місцеві автомобілісти, протестуючи проти розміщення прибулих літаком із Уханю людей. Своєю чергою, як повідомили на telegram-каналі Новоstnoy, голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов заявив, що евакуйовані з Китаю українці підуть до санаторію пішки, якщо протестувальники не пропустять їхні автобуси.