Огляд конструкторів LEGO Minecraft: з віртуальності в реальність

Комп’ютерна інді-гра в жанрі пісочниці майнкрафт швидко набрала популярність і стала однією найулюбленіших серед підлітків. На тлі масового інтересу почалися різні маркетингові компанії інших виробників з відсиланням до гри. Не виключенням стало і Lego. Перевага гри за допомогою конструктора в тому, що можливості комп’ютерної версії повністю зберігаються. Тобто можна також будувати, вивчати та руйнувати світи, створювати ферми і заробляти гроші. Перший тематичний набір з’явився в продажу в червні 2012 року. Це одна з найбільш успішних серій Лего донині. За 9 років в колекції з’являлися нові набори, але їх випуск не зупинено, так що попереду фанатів майнкрафт чекає ще багато цікавих конструкторів від LEGO.

У серпні 2015 у продаж надійшов LEGO Minecraft Застава в пустелі, на сто відсотків що відображає не тільки ігрову реальність, але і всіх її персонажів. Збирати конструктор і розвивати різні сценарії можна як одному так і в компанії. Крім цього, конструктор можна використовувати як спосіб повернення дитини з віртуального світу в реальний.

В процесі гри з підліток також може створювати світи і зброю, захищатися від ворогів.

У кожному наборі крім блоків є фігурки, рослини, додаткові елементи, такі ж як і в грі. Незважаючи на однакову тематику кожен конструктор Lego унікальний. Поетом у батьків, чий малюк в захваті від майнкрафт, завжди буде відмінний варіант подарунка на прикметі. Середня ціна LEGO Minecraft Застава в пустелі – 3 674 грн (порівняти ціни).

Одним з найбільш популярних тематичних конструкторів став LEGO Minecraft Патруль розбійників.

У наборі є все щоб побудувати будинок і город, почати вирощувати на ньому овочі і фрукти, і продавати їх. У кожному додатковому елементі є свої особливості, наприклад дах будинку самостійно відкривається, крокодил розмикає і замикає щелепи. У наборі є все щоб захистити своє господарство від ворогів. Вартість такого набору – 2 179 грн (порівняти ціни).

Більш бюджетною моделлю можна вважати LEGO Minecraft Свиня і Зомбі-дитина, також як і попередній набір, ця серія надійшла в продаж на початку 2020 року.

У наборі 2 фігурки – Дитина-Зомбі і велика Свиня. Всього в Лего 159 елементів. Фігурку дитини можна садити верхом на тварину. Така іграшка обійдеться батькам у 501 грн (порівняти ціни).

Кожен новий набір розширює реальність майнкрафт, додаючи в неї нові світи, саме тому така іграшка ніколи не набридне.