Новий Розділ фестивалив з медом, сміхом та чудовим настроєм

В неділю, 14 лютого, У Новому Роздолі на площі Героїв Майдану відбувся ярмарок “Медове Різдво”.

Захід був організований міською радою Нового Роздолу. Долучились до організації ярмарку і представники ГО “Аратта Альянс”. На заході були представлені місцеві підприємці та гості, які пропонували свою продукцію та послуги, гостили охочих та дарували позитивний настрій.

До святкового дійства долучились представники міської адміністрації: міський голова Ярина Яценко та перший заступник Михайло Гулій, які завітали на фестиваль щоб привітати місцеву громаду.

“Я дуже вдячна гостям фестивалю, які відгукнулись на наше запрошення та долучились до створення святкової атмосфери. Тож всі відвідувачі святкового дійства сьогодні мали чудову нагоду поласувати смачним медом, медовухою та вишуканим домашнім вином. Також на фестиваль завітали і багато відомих ансамблів із Львівщини. Рада, що незважаючи на складні погодні умови ми змогли створити святковий настрій для мешканців нашої громади” – розповідає голова Новороздільської міської ради Ярина Яценко

Свято зібрало чималу кількість відвідувачів. Працювали виставки декоративно-ужиткового мистецтва, проводилися майстер-класи і різноманітні розваги для дітей і дорослих.  Пасічники презентували свій мед, прикрасивши столи декоративним посудом і квітами, обмінювалися знаннями про утримання бджіл і щедро частували своїми смачними продуктами.