“Не хотів, щоб тато пив”: батько зарубав сокирою 21-річного сина

Моторошна історія трапилася в одному із сіл Чернігівського району – за даними слідства, 47-річний батько накинувся із сокирою на 21-річного сина, від чого той помер на місці.

Про це повідомила речниця поліції Чернігівської області Юлія Ковтун.

За її інформацією, 19 липня близько 17-ї години до поліції звернулася мешканка одного з сіл Куликівської громади Чернігівського району. 21-річного односельця жінка знайшла мертвим у його хаті.

«Поліцейські оперативно встановили, що до вбивства юнака може бути причетним 47-річний батько. За словами опитаних односельців, вони із сином мешкали удвох. Уже досить тривалий час в родині точилися конфлікти через схильність батька зловживати алкоголем, яку син не поділяв і намагався протидіяти», – пояснила Ковтун.

Поліцейські затримали батька. Чоловік зізнався у скоєному. З місця події вилучено низку речових доказів, у тому числі знаряддя вбивства — сокиру.

Слідчий відкрив провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.