Небайдужі львів’яни вчергове нагодували потребуючих

В п’ятницю, 27 грудня, у парку поблизу церкви Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові, відбулося останнє в 2019 році годування потребуючих під назвою “Допоможи ближньому – нагодуй голодного”.

Як зазначає один із ініціаторів доброї справи Сергій Канюка, цього року їм вдалося нагодувати більш як три тисячі людей, також забезпечили потребуючих одежею та взуттям. На великі свята Різдва Христового і Великодня приготували святкове меню, а на Миколая забезпечили солодкими подарунками. Крім цього допомагали із працевлаштуванням.

“Найголовніше, що хочу сказати – це подякувати тим людям, які провели цей рік з нами пліч-о-пліч. І кожному, хто підтримував нас і долучався як міг, завдяки вам ми змогли допомогти багатьом людям. Дякую всім, хто був поруч в 2019році! Надіюся, у 2020 році нас буде ще більше, тому що попереду багато добрих справ!” – сказав Сергій Канюка.

Зазначимо, що годування на Сихові відбувається кожної п’ятниці о 13.00 у сквері імені Івана Павла ІІ. Все це організовують і проводять представники Благодіфного фонду “Там, де живе надія”.