На Старосамбірщині прикордонники затримали мікроавтобус з нелегалами із Туреччини та Іраку (фото)

У середу, 16 грудня, пізно ввечері прикордонники Львівського загону неподалік кордону з Польщею затримали автомобіль з 8 іноземцями.
Можливе вчинення правопорушення на цьому напрямку співробітники оперативного підрозділу Львівського прикордонного загону викрили заздалегідь.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на прес-службу Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.


У ході проведення заходів в рамках кримінального провадження, внесеного в ЄРДР за ст. 332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”, прикордонники відділу “Смільниця” Львівського загону спільно зі співробітниками Національної поліції виявили та затримали на околиці населеного пункту Великосілля мікроавтобус марки “Фольксваген”.
Водій, громадянин України, перевозив 8 пасажирів. Серед них було 4 громадянина Туреччини – двоє чоловіків, жінка та дитина 9-ти місяців, а також 4 громадян Іраку. Щоправда один із пасажирів, який назвався іракцем, документів при собі ніяких не мав.

Затриманих осіб доставлено до відділу прикордонної служби “Смільниця” з метою з’ясування обставин правопорушення. Тривають слідчі дії.