На Старосамбірщині внаслідок пожежі в будинку загинув чоловік (фото)

Сьогодні, 12 грудня, в селі Стара Ропа Старосамбірського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку, який покритий шифером та розміром 8×10 м.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на прес-службу ГУ ДСНС України у Львівській області.

На місце події було негайно виїхали рятувальники 57-го державного пожежно-рятувального поста м. Добромиль та 27-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Старий Самбір.
На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон будинку вибивались язики полум’я. Рятувальники не гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до ліквідації загорання.

Під час розвідки пожежі, в одній з кімнат, було виявлено тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився чоловік 1971 року народження -товариш власника будинку. Також, внаслідок пожежі, власник будинку – чоловік 1975 року народження отримав опіки II-III ступеня та був госпіталізований в Старосамбірську центральну районну лікарню.

О 04:59 год. вогнеборці локалізували пожежу, та о 05:54 год. повністю ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 12 кв.м., дах на площі 10 кв.м, та пошкодив стіни на площі 75 кв.м. і перекриття на площі 60 кв.м.. До ліквідації пожежі залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі з’ясовуються.