На Сокальщині призначили нового голову РДА

Президент України Володимир Зеленський призначив Дацюка Ігоря Михайловича головою Сокальської районної державної адміністрації Львівської області.

Про це повідомляє Твоя Львівщина посилаючись на відповідне Розпорядження Президента України №46/2020-рп від 25 січня 2020 року.

Сайт Президента України.

Ще восени 2019 року, громадська рада при Сокальській РДА погодила 8 голосами 1 утримався та 1 проти і рекомендувала кандидатуру на голову Сокальської райдержадміністрації Ігоря Михайловича Дацюка, про це у себе на фейсбук сторінці повідомляла Наталка Новацька

Фото – Наталка Новацька

Як повідомляє інформаційний ресурс “Ехо Червонограда”, Ігор Дацюк 1966-го року народження, очолює Сокальську районну організацію Конгресу українських націоналістів, від КУН балотувався у 2015 році до Сокальської райради, але не пройшов, набравши 9,7%.

Робота в державних органах для нього не нова – він був головою Сокальської районної ради. Відзначився Ігор Михайлович і активною громадською позицією – ще за часів Помаранчевої революції пан Дацюк очолював координаційний штаб Сокальщини.