На Сколівщині Mercedes влетів у міст: двоє людей травмовано (ФОТО)

1 січня 2021 року у с. Гребенів Стрийського району трапилось ДТП. Вналідок зіткнення автомобіля «Mercedes-Benz C 200» з бетонною опорою залізничного мосту травм зазнали двоє осіб: 19-річна водій автомобіля та 21-річний пасажир.

Про це повідомили у Головному управління ДСНС України у Львівській області, інформує Твоя Львівщина.

1 січня о 17:44 год до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що на автодорозі в с. Гребенів водійка автомобіля «Mercedes-Benz C 200» не впоралась з керування та допустила зіткнення з бетонною опорою залізничного мосту. На місце події було направлене відділення Львівської ПРЧ Загону технічної служби м. Львова.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано водійку 2001 року народження та пасажира 1999 року народження. Рятувальники деблокували потерпілих з автомобіля та перенесли травмованих до карети швидкої допомоги. Потерпілих із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано до Сколівської центральної районної лікарні.

До ліквідації наслідків ДТП залучили 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки. Обставини події встановлюють правоохоронці.


Читайте більше новин по Сколівській, Славській та Козівській територіальних громадах.