На Сколівщині 5-річний хлопчик самостійно вирушив у сусіднє село до дідуся

1 липня у Сколівському відділі поліції Стрийсбкого ВП ГУНП у Львівській області повідомили про випадок, який стався нещодавно у районі.

До поліції зателефонувала мешканка одного із населених пунктів Сколівського району та повідомила, що помітила поблизу магазину маленького хлопчика, на вигляд років п’яти, який йшов населеним пунктом без супроводу батьків.

Поліцейськими, які приїхали на місце, в ході спілкування з дитиною, вдалося з’ясувати, що дитина прямує до дідуся в сусіднє село. В подальшому, дільничні офіцери поліції Сколівського відділення поліції Роман Ярмоліч, Ірина Откидач та старший інпектор ювенальної превенції Наталія Коваль з’ясували місце проживання малолітнього мандрівника та його батьків, після чого хлопчика було передано батькам.

Схвильована мати була вдячна поліцейським за допомогу. В свою чергу поліцейські вдячні мешканці Сколівщини, яка повідомила про цей випадок, за небайдужість та пильність.

Правоохоронці закликали бути відповідальними та турботливими батьками, адже життя та здоров’я дитини залежить в першу чергу від батьків, які повинні контролювати своїх дітей та їх дозвілля.