На Пустомитівщині сталось потрійне автозіткнення: троє травмованих (фото)

У вівторок, 23 лютого, близько 19:00 год., на автодорозі “Львів-Шегині” неподалік села Конопниця сталась дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо було встановлено правоохоронцями, водій автомобіля “Фольксваген”, 57-річний житель міста Мостиська, скоїв зіткнення з автомобілем “Хонда” під керуванням 33-річної мешканки Львівського району. Після зіткнення “Фольксваген” виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем “Шкода”, яким керував 20-річний житель міста Пустомити.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій “Шкоди”, його 32-річний пасажир, а також пасажирка “Фольксвагена” віком 54 роки.



За фактом слідчі відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.