На Пустомитівщині викрили водія, який керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння (фото)

У понеділок, 27 квітня, на автодорозі “Львів-Шегині” неподалік села Лапаївка поліцейські під час патрулювання зупинили водія мікроавтобуса “Мерседес”, який порушував грубо Правила дорожнього руху.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області.

Під час перевірки документів правоохоронці зауважили, що водій – 37-річний мешканець Львова, перебуває у стані наркотичного сп’яніння та склали на нього протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Окрім того, під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у пасажира мікроавтобуса, 30-річного львів’янина, раніше судимого за крадіжки, 39 таблеток з надписом “Субутекс“. На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці вилучили таблетки та скерували їх на експертне дослідження.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження нарковмісних таблеток.