На очах у 10-річної доньки: на Львівщині чоловік вбив вагітну дружину і намагався покінчити з життям

У п’ятницю, 10 грудня, близько 7:50 год. до поліції надійшло повідомлення про конфлікт, який стався між чоловіком і дружиною, мешканцями одного з сіл Самбірського району. За словами заявника, під час конфлікту могла постраждати жінка.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області.


На вказану адресу негайно виїхали екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Самбірського районного відділу поліції, а також криміналісти, слідчі та оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

На місці події правоохоронці виявили мертвою 31-річну вагітну місцеву мешканку. Її 40-річний чоловік з раною шиї був госпіталізований.

Як попередньо було встановлено правоохоронцями, під час конфлікту чоловік кілька разів вдарив дружину ножем, спричинивши їй смертельні поранення, після чого намагався перерізати собі горло. Також встановлено, що у цей час в будинку перебувала 10-річна донька подружжя. Перелякана дівчинка втекла до бабусі з дідусем та розповіла їм про те, що відбувається вдома, а вони,  своєю чергою, повідомили про подію поліцейським.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.