На Львівщині 29-річний чоловік жорстоко вбив знайомого

Джерело:поліція Львівщини

Правоохоронці Львівщини затримали 29-річного жителя Стрийського району за підозрою у вбивстві 64-річного жителя Ходорова. Про це повідомили “Варта 1” у пресслужбі поліції Львівської області.

Тіло вбитого чоловіка пролежало у підсобному приміщенні кілька днів, доки його виявила сусідка. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину – йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. – повідомили у поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб та підрозділів Стрийського районного управління поліції. На тілі загиблого, 64-річного місцевого мешканця, правоохоронці виявили численні тілесні ушкодження.

В подальшому медики встановили, що вони і стали причиною смерті чоловіка.

“Оперативники карного розшуку поліції Львівщини встановили, що 9 листопада близько 23.00 додому до загиблого прийшов 29-річний мешканець одного з сіл району. Між чоловіками кілька років тривав конфлікт, тому гість, маючи намір помститись, жорстоко побив господаря, спричинивши йому травми, від яких той в подальшому помер. наступного дня він повернувся на місце злочину, переніс тіло у підсобне приміщення та втік, прихопивши з собою деякі речі загиблого.” – розповіли в поліції.

Правоохоронці встановили місце перебування чоловіка та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.