На Львівщині 23-річного сина священника підозрюють у наїзді на дівчину-військову

У вівторок, 20 липня, близько 11:30 год у селі Бісковичі Самбірського району Львівщини сталась ДТП за участі 23-річного мешканця міста Мостиська, який був за кермом автомобіля ЗАЗ Vida.


За інформацією джерел ІП “Діло”, хлопець збив 28-річну дівчину, яка проживає у цьому селі та, за попередньою інформацією, переходила дорогу у невстановленому місці.

За словами місцевих мешканців, дівчина є військовою, а водій – сином мостиського священника ПЦУ Олега Лучечка, який служить у церкві Усікновення Голови Іоана Хрестителя у с. Волостків Мостиського району Львівської області.

У поліції підтвердили факт ДТП із автомобілем ЗАЗ Vida.

“Водій був тверезий. Жінку було доставлено у місцеву лікарню на обстеження. Згідно попередніх висновків медиків, у неї були зафіксовані легкі тілесні ушкодження. Зараз до слідчих надійшла інформація, що її доставлено в інший медзаклад. Слідчі чекають висновку медичних експертів після чого буде вирішуватись питання правової кваліфікації”, – повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Натомість двоюрідний брат потерпілої, місцевий мешканець с. Бісковичі Микола Патральський, який був на місці через кілька хвилин після ДТП стверджує, що авто збило дівчину на узбіччі і у неї серйозні травми.

“В самому центрі села, на узбіччі дороги автомобіль “Шевроле” збив дівчину військову. Водієм авто виявився син мостиського священника. Приїхав в Самбір батько пан отець і зразу все порішав, порішав так що дівчину з травмою голови, переломом тазу навіть не хотіли госпіталізовувати, людину в якої побита, опухла голова і яка не могла самостійно ходити. За нашими наполяганнями її госпіталізували в травматологію. Військові забрали свою підопічну до Львова, у шпиталь і увага діагноз “черепно-мозкова травма, струс мозку і передом кістки тазу”. Діагноз Самбора: “легкі травми стегна і голови”. Цікаво з ким рішав пан отець?”, – заявив Микола Патральський.

Зараз дівчина перебуває у нейрохірургічному відділенні військового шпиталю Львова.

У телефонному коментарі “Ділу” отець Олег Лучечко категорично заперечив факт того, що така ДТП відбулась та назвав це чутками.

“Дівчині від водія нічого не потрібно, хочемо щоб винуватці, які фальшували діагноз при поступленні і робили повністю повторне обстеження організму, були покарані. Діагноз “закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом сідничної кістки тазу ті ін.”, – сказав журналістам двоюрідний брат Микола Патральський, який був разом із нею у кількох лікарнях.