На Львівщині після святкування в ресторані 17 людей госпіталізували з отруєнням

У вівторок, 6 липня, у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню госпіталізували 17 людей. Напередодні вони харчувались у ресторані в смт. Куликів.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА та сайт “Суспільне”.

За словами директора лікарні, впродовж 6 липня до лікарні звернулося 17 людей, з них — 6 дітей. Усі вони мали схожі симптоми: підвищення температури тіла, блювота, біль в животі та розлади травлення.

“Стан хворих — середньої тяжкості. Занепокоєння ніхто на ранок (7 липня, — ред.) за клінічними симптомами не викликає. Зараз триває робота з виявлення збудника хвороби. Це буде можливо зробити через 4 доби після звернення в стаціонар. Тоді можемо говорити про те, що стало причиною хвороби”, — розповідає директор лікарні Сергій Федоренко.

За інформацією поданою Департаментом з питань цивільного захисту Львівської ОДА, усі ці люди 4 липня харчувались в ресторані “Панський Книш” у смт. Куликів, що розташоване за 18 км від Львова. Загалом того дня ресторан відвідало 28 людей. Ще 11 гостей закладу до лікарів не зверталися.


Зображення з сайту “Суспільне”.