На Львівщині п’яний водій спричинив ДТП: постраждали 2 дітей (ФОТО)

У середу, 13 липня, у селі Плешевичі Шегинівської громади на Львівщині п’яний 29-річний водій автомобіля Daewoo Lanos вчинив ДТП, внаслідок якої постраждали двоє дітей.

За даними поліції Львівщини, ДТП сталася близько 13:00 у селищі Плешевичі Яворівського району. 29-річний водій автомобіля Daewoo Lanos, який тимчасово проживає в одному з сіл району, скоїв зіткнення з автомобілем Hyundai, припаркованим на узбіччі дороги.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали двоє дітей – 14-річна дівчинка, яка стояла поблизу запаркованого автомобіля, та 6-річний пасажир Daewoo Lanos. Діти були доставлені до лікарні. Поліцейські встановили, що водій Daewoo Lanos керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.


Поліція відкрила кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.1 ст.286-1 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Джерело: zaxid.net