На Львівщині зафіксували спалах гострої кишкової інфекції: госпіталізували 4 дітей

У Львівську обласна інфекційну клінічну лікарню госпіталізували 4 дітей у стані середньої важкості зі скаргами на загальну слабкість, біль в животі, багаторазову блювоту, діарею, субфебрильну температуру тіла.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на пресслужбу ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.


“Встановлено, що діти проживають та харчуються в притулку для дітей служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації за адресою: м.Львів, вул. Левандівська,17В. Всього в закладі цілодобово проживають 26 дітей. 19.12.2021року діти снідали та вечеряли у притулку. Обідали о 13.30 год. 26 дітей притулку у закладі громадського харчування “Кухня для душі” с. Зимна Вода, по вул. Городоцькій, 16.”, – зазначають у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Львівській області.

Загалом у святкуванні приймало участь 28 осіб, з них 26 дітей.

Спеціалістами Львівського та Пустомитівського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області 20.12.21р. розпочато санітарно-епідеміологічне розслідування та позапланову перевірку притулку для дітей і закладу харчування “Кухня для душі” щодо причин та умов виникнення спалаху ГКІ серед дітей.


Ілюстративне зображення