На Львівщині вщент згоріло два авто (ФОТО)

Протягом минулої доби на Львівщині вогонь знищив два автомобілі. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області, пише Варта1

Так, перший випадок стався 13 липня о 09:21 в селі Рудне на вулиці Шевченка, 1 Львівського району в автомобілі «ВАЗ-2106».

«До місця події було направлено рятувальників 2-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Львова.  На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу автомобіль був повністю охоплений вогнем. О 09:34 пожежу локалізовано та о 09:38 ліквідовано», – повідомили в ДСНС.

Вогнем знищено автомобіль.

До ліквідації пожежі залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Внаслідок займання ніхто не постраждав.

Інший випадок трапився цього ж дня о 18:59 в селі Гніздичів на вулиці Грушевського, Стрийського району в автомобілі «ВАЗ 21099».

«До місця події було направлено рятувальників 16-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Жидачів, а також місцеву пожежну команду с. Гніздичів. О 19:26 пожежу локалізовано та о 19:41 ліквідовано. Вогнем знищено автомобіль», – додали в ДСНС.

Фото: ДСНС

До ліквідації пожежі залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.