На Золочівщині ліквідовано мережу з розповсюдження контрафактного алкоголю та цигарок.

Правоохоронцями проведено п’ять санкціонованих обшуків у місті Золочеві та у селах району, під час яких виявлено та вилучено більше 5700 пляшок горілки відомих вітчизняних марок та більше 10 тисяч пачок цигарок – усе з ознаками підроблення та з наклеєними підробленими марками акцизного збору.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на офіційний сайт Поліції Львівської області.

Встановлено, що до розповсюдження контрафактного алкоголю та цигарок через мережу магазинів у місті Золочеві та на території району причетні двоє місцевих мешканців віком 33 та 38 років.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Злочинну схему реалізації підакцизних товарів на території Золочівського району викрили слідчі Бродівського відділення поліції спільно із співробітниками Управління Служби безпеки України у Львівській області за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури.

Правоохоронці встановлюють походження контрафактного товару та марок акцизного збору, всю мережу реалізації продукції, а також особи зловмисників, причетних до скоєння кримінального правопорушення.