На Жовківщині судитимуть педофіла, який розбещував маленьких дітей

На Жовківщині затримали чоловіка, який розбещував дітей 6 і 7 років. Тепер йому оголошено підозру і у випадку доведення вини загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це інформує Твоя Жовківщина, посилаючись на відділ комунікації поліції у Львівській області.

22 травня мешканці одного з сіл Жовківського району звернулись до поліції і повідомили, що невідома особа вчинила відносно їх доньок, віком 6 та 7 років розпусні дії.

До розкриття злочинів були задіяні слідчо-оперативна група, співробітники ювенальної превенції та інших служб Жовківського відділення поліції. У результаті проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 45-річний мешканець Жовківського району (інформацію про село слідчі не розголошують). Зловмисника затримали.

За даним фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми  років.

Найближчим часом суд повинен обрати підозрюваному запобіжний захід, досудове розслідування триває.