На Жидачівщині молодий чоловік збив двох неповнолітніх пішоходів

На Жидачівщині внаслідок автонаїзду травмовано двоє неповнолітніх пішоходів – поліцейські закликають водіїв бути уважними за кермом

Лише протягом останніх трьох діб на Львівщині внаслідок ДТП травмовано п’ятеро неповнолітніх пішоходів. Правоохоронці закликають водіїв бути відповідальними та уважними на дорогах, не порушувати правила проїзду перехресть та пішохідних переходів. А батьків закликають: нагадайте дітям Правила дорожнього руху.

17 січня близько 21.00 у селі Жирова Жидачівського району сталася ДТП за участю двох неповнолітніх пішоходів. Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ-2106», 27-річний мешканець Миколаївського району, здійснив наїзд на 16-річного місцевого мешканця та 17-річного жителя міста Ходорів.

Внаслідок ДТП неповнолітні пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу. Слідчі територіального відділення поліції за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури відкрили кримінальні провадження ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Поліцейські розслідують обставини ДТП.