На Донбасі ОБСЄ нарахували понад 2 тисячі вибухів

Вчора вранці, 18 лютого, під час спроби прориву лінії фронту російськими окупантами під Золотим на Луганському фронті масового гриміли вибухи, які зафіксували спостерігачі ОБСЄ.

Як ідеться в позачерговому звіті СММ ОБСЄ про це, вранці 18 лютого із 5:30 до 11:30 міжнародні спостерігачі зафіксували на Донбасі на Луганському напрямку 2 тисячі 300 вибухів.

Безпілотник ОБСЄ, повідомляє міжнародна спостережна місія, зняв відповідне відео і фото, яке міжнародні спостерігачі зараз вивчають.

Нагадаємо, що внаслідок бою, що вранці 18 лютого тривав 5 годин, 1 український боєць загинув, 6 отримали поранення. Російські окупанти, які пішли в наступ на Луганському фронті під прикриттям важкої артилерії випустили по українських військових сотні снарядів з гармат калібру 122 і 152 мм мінометів калібру 82 і 120 мм, а також 56 танкових снарядів.

Російські окупанти на Донбасі не вгамовуються і далі продовжують обстріли із забороненої зброї. Як повідомляє штаб ООС у Фейсбук, в ніч на 19 лютого бойовики з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції ЗСУ на Донецькому фронті.