На горі Говерла шукають 6-річного хлопчика: дитина відстала від групи та зникла

Станом на ранок неділі, 15 серпня на Говерлі досі шукають 6-річного Олексія Стефанціва, який вчора загубився на зеленому маршруті.

Про це повідомили місцеві надзвичайники.

Створено 7 пошукових груп, які обстежують місцевість по визначеним зонам та секторам. Опадів у цій місцевості немає, температура повітря близько +12 градусів.

Всього до пошукових робіт залучено 156 осіб та 19 одиниць техніки, 3 собаки і квадрокоптер.

Нагадаємо, 14 серпня під час підйому групою туристів у складі шести людей з Коломиї по зеленому маршруту на г. Говерла поблизу смт Ворохта від групи відстав та заблукав хлопчик 2015 року народження.

“Розшукують малолітнього мешканця м.Коломия Стефанціва Олексія Любомировича, 2015 року народження. Хлопчик 14 серпня близько 15.30 год загубився під час сходження на гору Говерла і досі його місце перебування невідоме”, – повідомляє ювенальна превенція Прикарпаття.

Прикмети дитини: зріст 110 см, середньої статури, волосся коротке каштанове, очі карі. Був одягнений в зелену футболку, штани камуфляжного забарвлення, голубу кепку з червоним козирком.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження малолітнього Олексія Стефанціва, просимо негайно телефонувати на лінію “102” або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0979765101″, – закликали у поліції.