На Бущині відбулося вручення посвідчень та нагрудні знаки “Почесний громадянин Буського району” (фото)

У п’ятницю, 21 серпня, під час урочистостей з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України на майдані Незалежності міста Буська за участі голови РДА Олега Коваля, заступника голови Романа Фурди та Буського міського голови Ростислава Сліпця відбулося вручення посвідчень та нагрудні знаки “Почесний громадянин Буського району”.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на прес-службу Буської РДА та сайт Буське Радіо.

Отримали посвідчення та нагрудні знаки “Почесний громадянин Буського району”:

  • Жолнович Володимир Петрович, житель смт. Олесько, активному громадському діячу, організатору Пластового руху в Буському районі, депутату Львівської обласної ради I-го демократичного скликання, засновнику Буської гімназії ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка;
    • Нагороду для Володимира Жолновича, було передано його доньці Наталії.
  • Киц Володимир Любомирович, житель м. Буськ, першому майстру спорту з легкої атлетики Буської ДЮСШ, члену збірної команди України з легкої атлетики, багаторазовому переможцю чемпіонатів України з легкої атлетики на дистанціях 800 м., 1500 м., 3000 м. та 5000 м., срібному призеру чемпіонату СНД та країн Балтії на дистанції 800 та 1500 м, неодноразовому учаснику чемпіонатів Європи з легкої атлетики.


Окрім того, цього дня, 21 серпня під час урочистостей  голова відокремленого підрозділу Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» у Львівській області Олександр Мошонкін вручив бойову медаль «Захиснику України» нашому землякові, учаснику війни на сході, солдату Любомиру Гринюху.