На Бродівщині вогнеборці більше 2 годин гасили пожежу у житловому будинку (ФОТО)

8 грудня вночі у с. Берлин Бродівського району виникла пожежа двоповерховому житловому будинку. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах будинку, перекриття, шість вікон та мотоблок.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, інформує Твоя Львівщина.

8 грудня о 01:59 год до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Берлин Бродівського району. Пожежа виникла в шлакобетонному двоповерховому житловому будинку, критому бляхою, розміром 10×13 м. До місця події негайно виїхали рятувальники 10-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Броди. Через сильний вітер, пожежа швидко розповсюдилась горючими конструкціями будинку та прибудованого гаража. Не гаючи часу, рятувальники приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Зусиллями вогнеборців о 02:31 год пожежу локалізували, а о 04:36 год повністю ліквідували. До ліквідації пожежі було залучено 4 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав, проте вогонь знищив дах будинку та перекриття на площі 130 кв.м., шість металопластикових вікон та мотоблок, що був у гаражі. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.