Наступного тижня у Кам’янка-Бузькому районі лунатимуть сирени: що потрібно робити

З метою перевірки рівня готовності територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення у середу, 16 грудня 2020 року, у період з 14:50 год до 14:55 год проводитиметься навчальне оповіщення населення району сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени.

Про це повідомили в Кам’янка-Бузькій райдержадміністрації, інформує Твоя Львівщина.

Звучання електросирен означає сигнал “Увага всім!”. Почувши його, негайно увімкніть теле- та радіоприймачі (телевізійні канали “UA:Львів”, “1 Західний”, радіостанція “UA:Українське радіо” 103,3 МГц) і прослухайте повідомлення цивільного захисту.

Повідомлення цивільного захисту передаються протягом 5 хвилин після подачі звукового сигналу “Увага всім!”. У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Зберігайте спокій.

Також в адміністрації звертають увагу, що в період з 15:00 год 16 грудня по 24:00 год 20 грудня 2020 року (з середи по неділю) департаментом з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиметься опитування мешканців області щодо рівня озвучення території звуковими сигналами електросирен.

Також можна буде взяти участь в опитуванні за посиланням: http://surl.li/hsny.


Читайте більше новин по Кам’янка-Бузькій, Жовтанецькій, Новояричівській та Добротвірській територіальних громадах.