“Найкраща ялинка Львівщини 2020”. Підсумки конкурсу.

Сьогодні , 26 січня , завершився перший масштабний конкурс “Найкраща ялинка Львівщини 2020”.Настав час розповісти про свої враження від святкового оформлення міст та від голосування в цілому.

Для початку варто зазначити що протягом всього турнірного шляху було віддано 211 264 голоси.

Переможець

Головна ялинка міста Борислав за час конкурсу зуміла завоювати любов найбільшої кількості людей.Варто зазначити, що це чи не єдина ялинка підтримка якої зростала з кожним етапом. Протягом всього шляху за неї віддали 42587 голосів.

Ми щиро вдячні міській владі. Ігор Яворський – міський голова , котрий всім серцем вболівав за головну ялинку рідного міста.Дякуємо комунальним закладам та спонсорам котрі долучились до створення шедевру.Але найперше ми дякуємо кожному мешканцю міста Борислав. Вашій згуртованості і вірі в перемогу може позаздрити напевно будь – яке місто Львівщини.

Ялинка - переможець з міста Борислав
Ялинка – переможець з міста Борислав

Проте ми б хотіли відзначити також і тих учасників,котрі не потрапили в фінал.Нажаль,як часто буває в таких голосуваннях переможець тільки один.

Яворів. Почесне друге місце. Дякуємо міській раді, котра в соцмережах активно підтримувала наш конкурс.Особливо дякуємо небайдужим дівчатам та хлопцям котрі долучились до створення прекрасної, живої ялинки.Дякуємо за поради котрі отримали від Вас. Наступного року обов’язково їх врахуємо.

Головна ялинка міста Яворів
Головна ялинка міста Яворів

За крок до фіналу зупинились Стебник та Червоноград.Неймовірна жива ялинка Стебника та чудово оформлена ялинка в Червонограді могли зробити чудову пару фіналістів.Дякуємо мешканцям цих міста за підтримку та бажаємо успіху в наступному році.

Ми знаємо, що створення святкової атмосфери в місті це велика праця як для міської влади так і для мешканців міст.Проте дуже часто міська влада підходить до цього абияк.Мета нашого конкурсу – не лише відзначити кращих з кращих за версією мешканців Львівщини, а й показати на загал проблеми в достатньо заможних містах. На новорічні свята оформлення міста є обличчям міської влади та громади.

Вважаємо, що перший такого роду конкурс є успішним.Маємо надію, що він не лише стане щорічним ай буде розвиватись.

Дякуємо всім без вийнятку міським,селищним та сільським радам за створення святкового настрою.Віримо, що в наступному році ялинки будуть гарнішими а баталії ще запеклішими.

З любов’ю колектив інтернет – видання “Твоя Львівщина”