“Мийтеся в калюжах, жеріть воду, яку везуть з континенту російського” – Дроздов виступив за повну блокаду Криму та частини Донбасу

Телеведучий зі Львова Остап Дроздов виступив за повну блокаду окупованого Криму і непідконтрольної частини Донбасу.

Як повідомляє Politeka.net, на його думку, якщо мешканці цих територій підтримують президента РФ Володимира Путіна, вони повинні «здохнути».

«Я прихильник тотальної, глухий, безальтернативної блокади і Криму та Донбасу… Була б моя воля, Крим сидів би без води, без світла, без нічого. Закрив би всі. Хотіли Путіна — нехай здохнуть. Мийтеся в калюжах, жеріть привізну воду з континенту російського. Хотіли до Путіна — будь ласка. Він міст вам провів — їдьте туди за водою питною…», — вважає Дроздов

Крім того, він заявив, що виплата пенсій людям, які проживають на непідконтрольною Києву території України, є злочином.

«Я вважаю, що будь-які торгові, комунальні, на рівні енергоносіїв, будь-які стосунки з тією територією, прирівнюються, в моєму розумінні, до фінансування тероризму. Бо таким чином, ми своїми подвійними пенсіями, які ось ті бабульки, ті недобитки КГБістки беруть в гривеньках… Все, що зайшло туди, повертається «Градом» і кулями», — додав Дроздов.

Також раніше повідомлялося, що Остап Дроздов вважає, що кожен українець повинен знати рідну мову, а російськомовні українці вигідні для РФ.

Крім того, Дроздов заявив, що внутрішні туристи, які приїжджають до Львова з інших українських міст і не можуть двох слів зв’язати державною мовою, повинні прямо їхати назад на вокзал.