Маска майбутнього, з мікрофоном наушниками і світлодіодами. Відомий репер презентував новинку

Музикант Вільям Джеймс Адамс, представив власний технологічний варіант медичної маски – інформує “Твоя Україна”, посилаючись на видання “УНІАН”.

Пристрій під назвою “Xupermask”, виготовлений з тканини і силікону. Xupermask оснащений світлодіодним підсвічуванням, мікрофоном з активним шумозаглушенням, що дозволяє спілкуватися при одягненій масці, а також має кріплення для бездротових навушників.

Пристрій має завушні ремінці, які дозволяють підігнати маску під розмір голови і поліпшити прилягання до обличчя. За захист повітря, що надходить відповідають знімні “HEPA-фільтри”, через які повітря для полегшення дихання проганяють вбудовані трьохшвидкісні вентилятори. У комплект поставки входить трьохмісячний набір фільтрів.

Навушники, що входять в комплект оснащені чіпом “Qualcomm QCC5124” і підключаються до смартфонів по протоколу “Bluetooth 5.0.” Інтегрований в маску акумулятор забезпечує до семи годин роботи електроніки і допускає зарядку батареї прямо під час носіння аксесуара.

Як пояснив Will.i.am, ідея створення маски з’явилася під час авіаперельоту з Великобританії в США. Тоді музикант зрозумів, що існуючі варіанти масок заважають користуватися навушниками і не зручні для тих, хто носить окуляри. Над новим аксесуаром репер працював спільно з дизайнером Хосе Фернандесом. Гаджет доступний в чорно-помаранчевому і біло-сіро-помаранчевому кольорах.

Технічним партнером проекту стала компанія “Honeywell”, яка налагодила випуск маски. Вартість Xupermask в США складе $299. У продаж аксесуар надійде з 8 квітня.

Фото: скріншот xupermask
Фото: скріншот xupermask
Фото: скріншот xupermask