Мама з донькою і закохана пара: стало відомо, хто загuнув у аварії маршруткu під Черніговом

В аварії приховані трагедії цілих родuн.

Чернігівщина у жалобі  за 13 жертвами смертельної аварії, яка сталася напередодні – фура зіткнулася із маршруткою. Всі загиблі були пасажирами мікроавтобуса.


Про це повідомляє  ТСН, пише Твоя Львівщина.

Фото: obozrevatel

До моргу, куди доправлялu тіла загuблuх приїздять рідні, які забuрають їх для поховання. З більшістю прощатимуться в найблuжчі два днів.

Впізнання тіл загиблuх напередодні трuвало допізна. Найпершuм з’ясувалu особу водія маршруткu, у якого в аварії не було жодного шансу вижuтu. Це Олександр Мартuненко, як вuдно із світлuн в соціальних мережах, у чоловіка залuшилась велика родина – дружина і двоє дітей.

Фото: obozrevatel

В аварії чимало сімей втратuлu своїх близьких. В одній родині втратили одразу двох – маму і доньку – Ніну і Юлію із Борзни. Більшість загиблих саме звідси.

Також загuнула закохана пара Ярослав та Вікторія.

Відомо, що обірвалося життя молодої пари Вікторії Гурин і Ярослава Веремієнко. Обом було по 23 роки, дівчина була з Міни, а хлопець – з Борзни. Того ранку вони їхали до Чернігова.

Ярослав захоплювався спортом, любив спортивні автомобілі. Нещодавно хлопець закінчив магістратуру і разом з Вікою вони нещодавно повернулися додому з Польщі. Закохані вже замислювалася про весілля та збиралися одружитися, але аварія стала фатальною для них. Про них відгукуються тільки з хорошого боку.

Ще однією загиблою стала Наталія, жінка саме їхала переоформлювати інвалідність. У неї залишилось троє дорослих синів.

Фото: obozrevatel

У найбільшій за смертністю аварії в цьому році також ще є 7 людей, які отримали різні травми. Лікарі кажуть, що те, що вони пережили першу добу дає надію. Відомо, що 16-річний юнак, який перебуває у дитячій лікарні, має складні два переломи, його стан важкий.

Один чоловік, який у Обласній лікарні, має відкриту черепно-мозкову травму.

Ще четверо осіб, які перебувають у місцевій лікарні №2, наближаються у своїх станах до середнього ступеню важкості і вже при свідомості.

Стан ще однієї особи з цієї лікарні все ще викликає занепокоєння у лікарів.

Серед травмованих і водій фури, якого затримали.