Маленькій мешканці Самбірщини потрібна термінова допомога :в дівчини пухлина мозку

ВІКТОРІЯ ВАСИЛЬКІВ З ТЕРШОВА БОРЕТЬСЯ З ВАЖКОЮ НЕДУГОЮ

22 травня дівчинці Вікторії з Тершова лікарі поставили страшний діагноз – саркома Юїнга. Якщо просто – пухлина мозку у скроневій ділянці. 28 травня дівчинці видалили пухлину, однак не всю.

Що було до того? Як розповіла мама дівчинки Галина, 14 травня у донечки почала затерпати права сторона личка. Відповідно, шукали причину. Зосереджували увагу в основному на неврології. Однак, після МРТ-діагностики побачили, що це пухлина. Наразі Вікторія перебуває у Чорнобильській лікарні у Львові. Зараз родина шукає варіанти лікування за кордоном, зокрема в Німеччині. Аби німецька клініка прийняла Вікторію, потрібно оплатити аванс – 50 тисяч євро. Кінцевої суми наразі ніхто сказати не може.

Вікторія – активна та рухлива дитина. Сумлінна школярка. 4 клас закінчила “на відмінно”. Любить займатися творчістю. Батьки вірять в те, що Господь допоможе подолати донечці недугу. Долучімося до порятунку юного життя. Попросімо в Бога швидкого одужання для Вікторії. Реквізити Ощадбанку (мами) для матеріальної допомоги подаємо у фото.

Номер карти Ощадбанку 4790729907466213 (Кремінь Галина Володимирівна).