Купи сітку рабицю – врятуй планету

А ви знали, що екологію можна зберегти не лише, відмовившись від поліетиленових пакетів, сортуванням сміття та переходу до скляних пляшок? Ви можете долучитись до збереження планети від пластикових відходів й обираючи огородження для власної території.

Компанія Сітка Захід – лідер на українському ринку виготовлення металевої продукції для розмежування та захисту територій. Підприємство не тільки пропонує купити сітку https://sitkazahid.com/landing/sitka-rabicya і паркани з дроту, але і при виробництві долучається до стратегії сталого розвитку.

Сталий розвиток – це принципи роботи, при яких задоволення потреб споживачів відбувається без негативних наслідків для навколишнього середовища. Головне завдання напрямку – донесення розумного підходу до використання ресурсів планети, дбайливого ставлення до екології, дотримання балансу між необхідністю людства в економічному і соціальному розвитку, не шкодячи при цьому планеті. Основна мета – врятувати наші поля та ліси від забруднення сміттям з пластику.

Саме тому виробник єдиний на українському ринку використовує таку сировину як перероблений пластик і тим самим підтримує і пропагує головні цілі сталого розвитку. Процес переробки матеріалу включає в себе збір пластику, його сортування залежно від типу полімеру, подрібнення і переплавлення для виготовлення надійного покриття для сітки рабиці. Тому співпрацює з українськими компаніями з переробки відходів.

Чому саме рабиця

Сітка рабиця – одна з найбільш поширених плетених металовиробів для розмежування ділянок, убезпечення від проходу тварин та небажаних гостів, будівництва кліток. Виробляється сітка з чорного металу та вкривається пластиковою оболонкою, яка надійно захищає від негативних зовнішніх факторів і не розтріскується через роки, бо поєднує в своїй структурі оптимальні показники щільності та розривної здатності, навіть в регіонах із підвищеною вологістю, територій у става, озера або моря.

Рабицю як якісний продукт для огорожі обирають бо:

  • гарний естетичний вигляд;
  • зручність та легкість кріплення та монтажу;
  • міцність та високі амортизаційні властивості;
  • використання при виробництві тільки кліматично стійких матеріалів;
  • тривалий термін служби;
  • низька ціна.

Купити недорого сітку рабицю з чорного металу, покриту ПП покриттям як перероблений продукт вторсировини, можна саме в компанії Sitka Zahid, тим самим долучитися до збереження екології. Клієнтів, які зробили правильний вибір, радує ціна, довгостроковість використання і висока якість продукту.