Корейські патчі під очі: протипоказання та види

Як правило, більша частина тіла людини захищена одягом, але шкіра обличчя постійно піддається зовнішнім впливам. Вікові процеси також впливають на шкірний покрив – перші ознаки з’являються в підлітковому віці, а з роками посилюються. Тому доглядати за особою потрібно регулярно і правильно, застосовуючи надійні якісні засоби.

Різновиди патчів в залежності від складу

Гідрогелеві накладки під очі вельми ефективні, але тільки при грамотному виборі і правильному використанні. Підбираючи засіб, потрібно вивчити що містяться в ньому компоненти і співвіднести їх вплив з наявною проблемою.

Корейські патчі під очі продаються в банках або пакетиках. Серед найбільш затребуваних різновидів:

  1. Патчі з колоїдним золотом – для очищення, живлення і відновлення клітин шкіри. Сприяють наповненню тканин киснем, знімають втому, покращують колір обличчя.
  2. З равликову фільтратом – активізують регенераційні процеси, розгладжують шкіру.
  3. З колагеном – для підвищення еластичності шкіри, проти зморшок.
  4. З екстрактом чорного перлів – зволожують, прибирають синці під очима.
  5. З морськими водоростями – підтягують шкіру, забезпечують лімфодренаж, прибирають набряки.
  6. З червоним женьшенем – витаминизируют, нормалізують тургор століття.

Крім того, на нашому сайті Сosmetea.com.ua можна придбати патчі з комбінованими складами. Ретельно вивчіть опис, проконсультуйтеся з фахівцем і тільки потім вибирайте потрібний засіб.

Протипоказання до застосування

Перед покупкою ознайомтеся з процесом дії патча і інструкцією до застосування. Враховуйте, що подушечки можна класти безпосередньо на верхню повіку, а також використовувати на роздратованих і пошкоджених ділянках шкіри. Застосовувати патчі на травмованих або інфікованих областях особи заборонено – результат може бути несподіваним і навіть небезпечним.

Протипоказаннями до застосування гідрогелевих накладок під очі є:

  • запалення слизової оболонки ока (або кон’юнктивіт);
  • судинні захворювання шкіри, такі як купероз;
  • травми, порізи, подряпини, ранки та інші ушкодження.

Якщо ви схильні до алергічних реакцій, перед тим, як накладати патчі, зробіть пробу на ділянці зап’ястя. Якщо шкіра не почервоніла і не почала свербіти, подушечки можна класти на обличчя. В цілому ж, корейські патчі екологічні і безпечні, оскільки виготовлені з чистих природних матеріалів. Тому можемо вам запропонувати їх за посіланням вище.