Кам’янка-Бузький індустріальний парк включили до Реєстру індустріальних парків

Відповідно до наказу Мінекономрозвитку від 31.05.2017 №800 Кам’янка-Бузький індустріальний парк включили до Реєстру індустріальних (промислових) парків.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За словами директора департаменту економічної політики облдержадміністрації Романа Филипіва, метою створення індустріального парку є зокрема, формування механізмів ефективного задоволення попиту інвесторів на майданчики, що підготовлені до розміщення об’єктів інноваційної галузі, промисловості, логістики та супутнього сервісу.

Варто зазначити, що функціональне призначення індустріального парку полягає в розміщенні тут сільськогосподарського машинобудування, харчової та електронної промисловості, комбінованої логістики, виробництва будівельних матеріалів, потужностей деревообробки, виробництва меблів, промисловості будівельних матеріалів і виробів із них.

Додамо, що Кам’янка-Бузький індустріальний парк площею 24,4671 га розташований за адресою: вул. Шевченка, м. Кам’янка-Бузька, Львівська область (ділянка знаходиться між територією колишнього глиняного кар’єру та господарським двором ВПУ-71). Ініціатором створення є Кам’янка-Бузька міська рада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *