ЗСУ знищили групу окупантів, які вчиняли звірства у Бучі. Фото

У Страсну п’ятницю українські воїни розгромили окупантів із 64-ї окремої мотострілецької бригади російської окупаційної армії. Це та сама бригада, яка вчинила найбільше жорстоких злочинів проти мирних українців у Бучі.

Про це повідомив харківський волонтер Роман Донік. Він також показав результати роботи воїнів зі славетної 93-ї бригади ЗСУ.

“Страсна п’ятниця сьогодні. 64-та омсбр росіян. Та сама, що була в Бучі. Сьогодні частина з них закінчилася, розбившись об смугу відповідальності 93-ї ОМБр. Штурмувати вони йшли Холодноярців. Прийшли. Прилягли. Красівоє”, – написав Донік.

Він показав розтрощену воїнами 93-ї ОМБр техніку ґвалтівників та вбивць, які приїхали на схід України після скоєних на Київщині злочинів.

Станом на ранок 23 квітня російські окупанти продовжують намагатися встановити повний контроль над територією Донецької та Луганської областей та забезпечити сухопутний шлях між вказаними територіями та окупованим Кримом.

Найбільша активність ворога спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках. Підрозділи окупантів здійснюють перегрупування. До того ж загарбники зазнають величезних втрат.

Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.