За минулу добу в Львівській області внаслідок ДТП трамовано троє пішоходів

У понеділок, 22 листопада, в трьох різних районах Львівської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало троє пішоходів, яких було госпіталізовано.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області.


Відтак, близько 17:45 год. на автодорозі сполученням “Великі Мости – Рава Руська” у селі Двірці Великомостівської ТГ Червоноградського району водій автомобіля “Dacia Duster”, 45-річнй місцевий мешканець, здійснив наїзд на 55-річну односельчанку. З тілесними ушкодженнями внаслідок ДТП жінку госпіталізовано. 

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18:30 год. в місті Борислав Дрогобицького району, де водій автомобіля “Fiat Doblo”, 36-річний місцевий мешканець, здійснив наїзд на 78-річну жительку того ж міста. Внаслідок ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Цього ж дня, близько 20:00 год. у місті Самбір сталася дорожньо-транспортна пригода, де водій автомобіля “Skoda Octavia”, 30-річний житель міста Турка, здійснив наїзд на 20-річну місцеву мешканку. Жінку з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано.


Ілюстративне зображення

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють усі обставини подій.