«Екскурсія, яка ніколи не відбудеться»: у центрі Львова порожні шкільні автобуси стали символом загиблих на війні дітей (ФОТО)

У Львові провели акцію для вшанування дітей, які загинули через війну, під назвою “Екскурсія, яка ніколи не відбудеться”.

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

На площу Ринок виїхали пусті шкільні автобуси.

“243 дитини більше ніколи не приїдуть до Львова. Російські окупанти вбивають дітей, жінок, мирних мешканців. Вони мають відповісти за кожне забране життя. Сьогодні весь світ має об’єднатись для того, щоб зупинити ці страшні злочини”, – написав Садовий.

Нагадаємо, рашисти вбили 243 українських дітей.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, насамперед ця акція важлива, як нагадування світу про те, що кожного дня через війну в Україні гинуть безневинні діти.

“Ми показуємо цілому світові, що росія – це не просто країна-терорист, це країна, яка здійснює геноцид українських дітей, геноцид українського народу. Тому світові слід здійснити блокування всього, чого тільки можна з росією, максимальні економічні санкції, їх треба ізолювати від цивілізованого світу.А ці дітки – вони сьогодні ангели, вони нас охороняють. Але дуже важливо, щоб ті, хто живий, зреалізували мрії тих дітей, яких сьогодні вже немає”, – додав Садовий.