Де найкраща кава у Львові?

Львів славиться своєю кавою і це знають буквально всі туристи.  Багато навіть їдуть сюди тільки заради того щоб посмакувати кавою.  Та всіх завжди цікавить одне питання «Де найкраща кава?». Адже закладів де можна скуштувати каву у Львові безліч, та все ж не кожний з них спеціалізується на каві, тому що  вибрати заклад де ви знайдете свою улюблену каву не буде просто. Саме тому ми підготували для Вас перелік закладів, які славляться своєю кавою.

Світлина з відкритих джерел

Розпочнемо з самого центрального місця Львова – площі Ринок.

В центрі площі Ринок розташована Львівська міська рада, або як її ще називають «Ратуша». Саме в цьому приміщені знаходиться кафе «Ратуша»,  яке недавно оновили і надали нових неповторних рис. Саме тут ви можете спробувати їхню фірмову каву, яка славиться серед любителів кави. Також тут є і інші оригінальні види кави, які найбільше люблять гурмани.

На тій же площі Ринок можете скуштував  дуже оригінальну і львівську каву  у «Копальні кави», що також славиться своїм оригінальним смаком, крім цього ви можете відвідати тут унікальне місце «Шахту де видобувають каву»  і подивитися як саме у Львові видобувають тут каву.

Якщо ви орендуєте житло подобово у Львові і хочете скуштувати каву у своїй орендованій квартирі у тиші і спокої милуючись красою Львова з вікна чи балкончику, то в цій же «Копальні кави» ви можете купити каву в упаковці і вже самі заварити її і насолоджуватися. До речі найкращі пропозиції оренди квартир подобово у Львові ви можете знайти на сайті Doba Inn.

Кавярня «Вірменка» це один з культових закладів Львова, яка приваблює смаком кави велику кількість людей. Тут ви часто можете зустріти відомих художників, поетів, акторів оперного мистецтва, кінематографу. Крім цього це одна з найстарших кав’ярень у Львові, яка працює і досі.

Ще цікавішу каву ви можете скушувати трохи дальше центру в кавярні «Мазурек» , що на вулиці Поліщука та в кавярні «Штука», що на вулиці Котлярській. Це два заклади, які повертають в нас часи Австрійської імперії і довоєнної Польщі, неабияку атмосферу доповнюють величезний вибір кави, від якого просто бігають очі. Смакувати каву в такій атмосфері просто незабутньо, але щоб знайти тут свою каву потрібно випити не одну чашку кави, адже вибір сортів кави дуже великий.

Повертаючись до центру свою «найкращу каву у Львові» ви також можете знайти у таких закладах як «На бамбетлі», «Підпільний кіндрат», «Львівська мануфактура кави», «Цукерня» та «Світ кави». Ці заклади також зарекомендували, як ті де готують смачну каву. Відповідаючи на питання «Де знайти найкращу каву у Львові?» ми радимо Вам звернутися до вашого серця і скуштувати каву у кількох закладах Львова і тоді ви обов’язково знайдете свій улюблений кавовий напій і тільки так ви зрозумієте що таке львівська кава. Смачної вам кави!