Двоє юнаків загинули в ДТП за участі громадян США

Унаслідок зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом загинули водій та пасажир двоколісного. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.

В авто перебували громадяни США: подружжя та троє дітей, серед яких немовля. Після огляду медиками «швидкої» їх відпустили.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Сошники Вараського району надійшло на спецлінію 102 сьогодні, 16 липня, близько четвертої ранку.

Поліцейські на місці події встановили, що водій мотоцикла Viper, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, допустив зіткнення із мікроавтобусом Volkswagen Transporter під керуванням 34-річного іноземця.

Внаслідок зіткнення 19-річний житель Вараша та 18-річний мешканець села Вирка загинули на місці від отриманих травм. Обоє були без шоломів.

Відповідно до огляду на стан сп’яніння водій мікроавтобуса — тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, в рамках кримінального провадження встановлюють усі обставини ДТП. Зокрема, хто із загиблих юнаків перебував за кермом.