Двоє братів, які позбавлені батьківської опіки, тепер матимуть житло

30 грудня двоє братів, які позбавлені батьківського тепла, отримали передсвятковий подарунок у вигляді ключів від квартири у місті Городок.

Про це повідомляє Городоцька районна державна адміністрація.

Фото: Городоцька РДА.

До тепер хлопці, Руслан та Ростислав Шкінь, перебували на квартирному обліку в Бучалівській сільській раді. Їхнє помешкання в селі Бучали постраждало від пожежі та було не придатним для проживання.

Фото: Городоцька РДА.

Нова квартира у місті Городку була придбана у рамках реалізації Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області на 2018-2020 роки за кошти, виділені з обласного та місцевого бюджетів.

Фото: Городоцька РДА.

Вартість квартири складає 792 тис. грн., з яких з обласного бюджету було отримано 432 тис. грн., з місцевих бюджетів Бучалівської сільської ради та Городоцької районної ради – 360 тис. грн. Загальна площа квартири складає 64,8 кв.м., з яких житлова – 40 кв.м.

Фото: Городоцька РДА.

Із одержанням квартири дітей привітали голова Городоцької РДА Іван Саган, заступник голови районної ради Богдан Слонівський, сільський голова села Бучали Ольга Кузбит, начальник служби у справах дітей Городоцької райдержадміністрації Віра Містюкова та начальник управління соціального захисту населення Світлана Кошель.