Горе-матір покинула чотирьох дітей і тиждень пиячила у сусідньому районі (відео)

У Житомирській області 38-річна жінка на тиждень залишила своїх чотирьох неповнолітніх дітей без нагляду. Поліція знайшла горе-матір п’яною у сусідньому районі.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Житомирської області, а ТСН навідалася до дітей додому. Зазначається, що інцидент стався у Новоград-Волинському районі. До правоохоронців зателефонувала найстарша із дітей жінки, 15-річна Христина, та повідомила, що її мати тиждень тому пішла з дому і не повернулася.

Жінка залишила дома чотирьох донечок, найменшій з яких, Анюті, 7 років. Крім Христини, яка доглядала сестричок, в занедбаній хаті на околиці села провели тиждень без матері 11-річна Каріна та 14-річна Іванка.

Поліцейські разом із соціальними працівниками розшукали жінку в сусідньому районі. На момент зустрічі з правоохоронцями вона була у нетверезому стані.

На горе-матір склали адмінпротокол. Джерело: Facebook Нацполіції Житомирської області

Горе-мати вже не перший раз потрапляла в поле зору поліції – там на неї склали вже 15-ий протокол. Через поганий догляд за дітьми соціальна служба поставила сім’ю на облік.

“Лише цього року ювенальні інспектори мали зо два десятки приводів для спілкування з нею щодо догляду за дітьми. Вона неодноразово залишала неповнолітніх доньок, віком 15, 14, 10 та 7 років, без нагляду, а сама розважалась у різних компаніях. У цих випадках відносно жінки й оформлялись відповідні адмінпротоколи”, – розповіли в поліції.

Проте соцслужби не поспішають позбавляти жінку батьківських прав.

“Там була лише заява сільського голови, що мама залишила дітей самих і пішла в Кам’яний Брід. Не було причин і необхідності”, – пояснив начальник Служби у справах дітей Новоград-Волинської РДА Володимир Бойкл.