В Івано-Франківську від коронавірусу померла 65-річна жінка

В Івано-Франківській обласній клінічній лікарні померла 65-річна жінка, у якої підозрювали коронавірус.

Про це у своєму відеозвернені повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків, інформує Твоя Україна.

“В Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні померла жінка 65 років. В неї підозрюють коронавірусну інфекцію. Хочу висловити співчуття родині”, – сказав Марцінків.

Він зауважив, що відповідні біоматеріали передали до вірусної лабораторії в Київ. Жінку госпіталізували з села Чукалівка, яке увійде до Івано-Франківської ОТГ.

В Івано-Франківську підтвердили захворювання на коронавірус ще у трьох осіб. Усі ці люди є контактними особами жінки, яка померла від Covid-19 раніше.

«Увечері ми дізналися про ще три випадки захворювання на коронавірус. Усі троє осіб з Івано-Франківська. На жаль, це є контактні особи жінки, яка померла раніше», – зазначив Марцінків.

Він зауважив, що усі хворі на коронавірус перебувають у задовільному стані.

«В області немає тяжких хворих. Усі – середньої важкості», – зауважив мер.

Наразі мер Івано-Франківська просить усіх людей, особливо тих, які приїхали з-за кордону, не затягувати зі зверненням до лікарів, адже сьогодні у критичному стані госпіталізували такого пацієнта.

“Ті, хто приїхав з Італії, Іспанії та інших країн, будьте уважні і при перших симптомах повідомляти лікарів”, – зазначив мер.

Нагадаємо, на Прикарпатті підтвердили 5 випадків коронавірусної інфекції. Один із них у 56-річної жінки, яка померла 17 березня. На Івано-Франківському кладовищі влада виділила окреме місце для поховання людей, які померли від коронавірусу.

Наразі в обласній клінічній лікарні результати на наявність Covid-19 очікують більше 30 людей.